Varaa loma

Varaa huone kylpylähotellista tai vuokraa loma-asunto

Hae

TIETOSUOJASELOSTE

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja                 
Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 §

Laatimispvm: 23.4.2008

1. Rekisterinpitäjä

 

Holiday Club Resorts Oy

 

 

Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki

030 686 8000 (vaihde)

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

 

Anne Oravainen, lakiasiat

 

 

Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki

Puh. 030 686 8048

sähköposti: anne.oravainen@holidayclub.fi

3. Rekisterin nimi

 

Holiday Club Resorts Oy:n Internet markkinointi -rekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

 

Rekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, matkustus- ja varaustietojen rekisteröintiin, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin sekä mainontaan. Mikäli Holiday Club Resorts Oy:n asiakas on antanut suostumuksensa, voidaan hänelle lähettää markkinointimateriaalia myös kirjeitse ja/tai sähköpostitse ja/tai tekstiviestinä.

Henkilötietojen tallentaminen perustuu vapaaehtoisuuteen HTL 8 § ja 3 §.

5. Rekisterin tietosisältö

 

Henkilötiedot: sukunimi, etunimet, syntymäaika, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumerot, osoitetiedot, kieli, kiinnostuksen kohteet tuotteittain, ammattiryhmä ja kotitalouden keskiansiot

Osakastiedot: Holiday Clubin osakkeenomistus, osaketiedot (viikko, kohde, huoneistonumero), jäsenkortin numero

Ylläpitotiedot: rekisteröintipäivä-ja lähde, edellinen osoite, osoitteen muutospäivä ja postinohjaus

Ostohistoria ja asiakkuustiedot: Holiday Club Resorts Oy:n kotisivujen kautta tehtyjen ostosten tiedot, kuten kohde, ajankohta, hinta, alennukset ja alennusperusteet, lisäpalvelut, kampanjatunnus, matkustajien nimet ja määrä sekä lähetetty palaute.

6. Cookie, eli eväste-toiminto

 

Holiday Club Resorts Oy:n kotisivuilla on käytössä ns. cookie- eli eväste-toiminto. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistaa yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä.

Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Jos sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua välittää edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Esimerkiksi Explorer-selainohjaimella poiskytkeminen tapahtuu ”työkalut” –valikosta löytyvän ”Internet asetukset” –valikon kautta kohdasta ”Suojaus”.

7. Säännönmukaiset tietolähteet 

 

Holiday Club Resorts Oy:n Internet markkinointi-rekisterin tiedot ovat sinne henkilöiden itsensä tallentamia tietoja. Tiedot tallentuvat annettaessa tietoja Holiday Club Resorts Oy:n kotisivuilla. Tiedot tallentuvat täyttämällä postitusrekisterin liittymislomake, kilpailulomake, osakaskortin tilauslomake, osakaspostitusrekisteriin liittymislomake, sekä tekemällä hotelli- ja matkavaraus Internetissä tai lähettämällä palautetta Holiday Clubille ja jättämällä yhteystiedot.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

 

Holiday Club markkinointi- ja viestintä- yksikön henkilöstöllä on oikeus lukea ja käyttää henkilötietoja. Holiday Club Resorts Oy:n Internet markkinointi- rekisteriin jätettyjä tietoja luovutetaan ainoastaan Holiday Clubin sisällä edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

 

 

A. Manuaalinen aineisto. Aineisto tulostetaan vain tarvittaessa.

B. ATK:lle tallennettuihin tietoihin on pääsy vain määrätyillä henkilöillä. Henkilöt tarvitsevat salasanan ja käyttäjätunnuksen päästäkseen tietoihin käsiksi.

10. Tarkastusoikeus ja
tarkastusoikeuden toteuttaminen

 

Henkilöllä, joka on tallentanut tietonsa Holiday Club Internet markkinointi- rekisteriin, on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen yllä mainittuun tarkoitukseen tekemällä pyyntö rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Henkilöllä on myös oikeus tarkistaa omat tietonsa. Tarkistaminen tapahtuu lähettämällä kirjallinen omakätisesti allekirjoitetuttu pyyntö edellä mainitulle yhteyshenkilölle tai käymällä henkilökohtaisesti Holiday Club Resorts Oy:n pääkonttorissa. Tietojen tarkistusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna. Holiday Club Resorts Oy:n Internet markkinointi -rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käsiteltäessä noudatetaan Henkilötietolain (523/99) asettamia säännöksiä.

11. Tiedon korjaaminen jatiedon korjaamisen toteuttaminen

 

Tietojen korjaaminen tapahtuu tekemällä ilmoitus muutoksista rekisteristä vastaavalle yhteyshenkilölle. Yhteydenotossa tulee mainita mitä rekisteriä koskien muutos tehdään.

Muutoksen voi tehdä lähettämällä sähköpostia, kirjeen tai faksin. Kirjeen tai faksin tulee olla omakätisesti allekirjoitettu. Sähköposti tulee lähettää sähköpostiosoitteesta josta ilmenee lähettäjän nimi. Lisäksi sähköpostia ei tule lähettää ns. ilmaisosoitteesta (esim. hotmail.com tai suomi24.fi).

12. Muut mahdolliset oikeudet

 

Henkilöllä, joka on tallentanut tietonsa Holiday Club Internet markkinointi- rekisteriin, on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen yllä mainittuun tarkoitukseen tekemällä pyyntö rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tilaa uutiskirje - saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset.

Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustollamme evästeitä ja selaimen tietoja palvelun parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt näiden käytön.  Katso lisätietoja täältä.

{showmore:'Näytä lisää', showless:'Näytä vähemmän'}