Ongelmia tunnuksien kanssa?

Ongelmia tunnuksien kanssa?


Ongelmatilanteessa ota yhteyttä Holiday Club Yrityspalveluun puh. 0300 870 903 (ma–pe klo 9–15, puhelun hinta: 0,49 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse yrityspalvelu@holidayclub.fi.

TIEDOTE KORONAN VAIKUTUKSISTA YRITYS-/LIITTOVARAUKSIIN

Tiedote Holiday Club -kohteiden toiminnasta poikkeusoloissa:

Seuraamme Holiday Clubilla koronavirus COVID-19 -tilannetta jatkuvasti ja noudatamme sekä THL:n että viranomaisten antamia ohjeita. Päivitetyt, ajankohtaiset tiedot koronavirustilanteen vaikutuksista Holiday Club -kohteisiin löydät tästä linkistä. Huomioithan, että kyseisessä linkissä olevat maksu- ja peruutusehdot sekä lomien siirrot pätevät VAIN Holiday Club asiakaspalvelun kautta varattuihin lomiin, liitto- ja yritysasiakkaiden noudattaessa omia maksu- ja peruutusehtojansa.

Liitto- ja yritysvarausten peruminen

Liitto- ja yritysvarauksissa loma-ajankohtien peruutukset tulee aina tehdä Holiday Club Yrityspalveluun, josta ne on myös varattu, joko sähköpostitse yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puhelimitse 0300 870 903.

 

Huom! Microsoft Internet Explorer -selain ei enää tue uusia verkkostandardeja, käytäthän mahdollisuuksien mukaan jotain toista selainta! Suosittelemme esim. Chrome, Firefox, Edge jne.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn